středa 5. prosince 2018

Kuchyně potřetí: první nástřel

Dohodli jsme se na lince podél zdi sousedící s ložnicí s tím, že pokud to půjde, využijeme kuchyňský gauč a kulatý stolek z půdy. Varianta v plánku s gaučem proti lince se zdá lepší než ta na koleni načmáraná s gaučem na straně linky...

Žlutý prostor mezi linkou a obvodovou zdí nejspíš zaplní domácí kutilství, pokud se muž nechá přesvědčit k výrobě/upcyklaci nižšího kuchyňského regálku.

Linka IKEA, v tuto chvíli vedou bílá dvířka SÄVEDAL a béžová VOXTORP, ale zdaleka není všem dnům konec, stejně tak i pořadí dřez, myčka, sporák není  pevné.


2 komentáře:

  1. Dobrý deň,
    minule ste písali, že kuchyňa susedí s jedálňou. Ja by som asi vybúrala časť steny medzi týmito dvomi miestnosťami a stolík aj s gaučom by som umiestnila tam. Možno by to aj presvetlilo kuchyňu a nepôsobila by tak slížovito. Neviem, či ste písali o tom, ako veľká je jedáleň a aké svetlo má táto vedľajšia miestnosť.
    Nezávidím vám toľko práce, no celkom rada by som si to s vami vymenila. Ja som tiež už bába (hoci bez vnukov), hľadala som vhodný domček niekoľko rokov, nenašla som a už sa aj do takého niečoho bojím púšťať. Nemám deda. Preto ma blogy s touto tématikou veľmi bavia, aj ten s dedovou záhradou som rada čítala. Držím vám palce, nech vám to pekne odsýpa! :-)
    dab

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jste mi nasadila brouka do hlavy :-) Vůbec jsme o změně dispozice neuvažovali, vyjma zrušení dvojích dveří. Je to tím, že se byt (ne celý dům) dochoval v tom stavu a s tím vybavením (když odmyslíme vytápění a bojlery), jak ho v roce 1934 postavili, totiž přestavěli. Velká obytná kuchyňo-jídelna by byla pěkná... Třicet metrů čtverečních. Každopádně díky Vašemu příspěvku mě napadlo, jak vyřešit v sousedním malém bytě potíž s WC :-D

      Vymazat